Tražite li aplikacije za svoj pametni sat koje će vam pomoći da bolje iskoristite svog osobnog digitalnog asistenta?

Povezali ste pametni sat sa mobitelom i što sada?

Ako da, onda biste trebali znati za najbolje aplikacije koji vaše pametne satove mogu učiniti još korisnijima. Danas su pametni satovi vrlo popularni i možete ih pronaći posvuda, a izuzetno su praktični za puno radnji, od primanja poziva do praćenja kondicije. 

Međutim, iako postoji mnogo izvrsnih aplikacija za pametne telefone, pametni satovi još nemaju veliki ekosustav aplikacija. Srećom, postoji nekoliko aplikacija koje vam mogu pomoći da učinite više, te vam olakšati život. 

Donosimo neke od najpopularnijih aplikacija za pametne satove, uključujući one koje najbolje rade s Android i iOS operativnim sustavima. Nadamo se da će vam ovaj članak pružiti dobru ideju o tome kako još možete koristiti svoj pametni sat, a i koje bi aplikacije mogle odgovarati vašim potrebama. 

Timeflik

Sa ovom aplikacijom izgled vašeg sata vam nikada neće dosaditi. Timeflik aplikacija za pametne satove nudi više od milijun digitalnih brojčanika kako bi izgled vašeg pametnog sata bio kakav želite. Možete čak izraditi vlastiti brojčanik koristeći predloške, pa čak i sa svoje fotografije.

Link za download: AndroidiOS

aplikacija za promjenu izgleda pametnog sata

Water Drink Reminder

Ova aplikacija radi kao podsjetnik koja će vam pomoći da razvijete dobre navike pijenja vode. Water Drink Reminder podsjeća vas da pijete vodu svaki dan kako biste ostali hidrirani. Unesite svoju trenutnu težinu i podsjetnik za piće pomoći će vam odrediti koliko vode vaše tijelo treba svaki dan. Održavanje tijela dobro hidratiziranim može pomoći u mršavljenju, a pravilna hidratacija pomaže i da vaša koža izgleda mlađe.

Link za download: AndroidiOS

Lifesum

Lifesum je aplikacija koja prati vaše prehrambene navike. Također dolazi s planovima prehrane kojih biste se trebali pridržavati za odabranu dijetu. Štoviše, možete pratiti svoj unos kalorija dodavanjem pojedinosti o hrani koju konzumirate svaki dan. Planovi obroka, dnevnik prehrane, makro kalkulator, uređaj za praćenje prehrane, brojač kalorija i zdravi recepti, sve na jednom prikladnom mjestu u aplikaciji za pametni sat. 

Link za download: AndroidiOS

Cardiogram

Cardiogram aplikacija je monitor otkucaja srca koji vam pomaže da saznate što vam srce govori. Cardiogram prati i vaš san, stres i kondiciju. Nakon što ih analizira, priprema grafikone i opsežna izvješća za vaše svakodnevno zdravlje. Upotrijebite interaktivne grafikone, sveobuhvatne metrike i bilješke kako biste analizirali svakodnevne fluktuacije u zdravlju vašeg srca. 

Link za download: AndroidiOS

aplikacija za pametni sat za pracenje otkucaja srca

Calm 

Calm je aplikacija za meditaciju koja vam omogućuje izradu personaliziranog rasporeda meditacije, podržava mnoge pametne satove i pruža lako dostupne značajke. Aplikacija ima širok izbor vođenih meditacija, umirujućih zvukova i vizualizacija za više razina iskustva, bilo da želite bolje spavati, nositi se sa svakodnevnim stresom ili se jednostavno usredotočiti na svoje disanje.

Link za download: AndroidiOS

Strava

Strava je poput društvene mreže za trkače i bicikliste. Cijelo svoje putovanje trčanjem i vožnjom bicikla smjestit ćete na jedno mjesto i moći ćete ga podijeliti s prijateljima. Omogućuje vam da pratite svoje trčanje i vožnju biciklom pomoću GPS-a. Ova aplikacija za pametni sat dizajnirana je i za praćenje vaše kondicije mjerenjem udaljenosti koje trčite svaki dan. Štoviše, putem ove aplikacije možete mjeriti svoju brzinu vožnje, udaljenost, postignutu visinu i potrošene kalorije.

Link za download: AndroidiOS

planiranje biciklisticke rute pametnim satom

Zombies, Run!

Ova jedinstvena aplikacija je inovativna igra koja čini trčanje zabavnijim pretvarajući ga u igru o jurnjavi od strane zombija. Aplikacija vam daje puno ohrabrenja, motivacije i zabave pretvarajući trčanje u avanturu prepunu akcije, u kojoj morate dovršiti misije kako biste otključali sljedeću misiju. Ovo je zabavna aplikacija koja vas motivira da se pokrenete i da trčite što više.

Link za download: AndroidiOS

Adidas Running

Ova aplikacija za sportaše omogučuje vam da pratite svoje vježbe i pomoći će vam da ispunite svoje osobne zdravstvene ciljeve. To je kompletan alat za praćenje sportskih, fitness i ostalih aktivnosti koji bilježi više sportova na jednom mjestu. Prati vaše vježbe kao što su trčanje, hodanje, jogging, vožnja bicikla, plivanje i druge sportove. Postoji više od 90 sportskih aktivnosti koje možete pratiti pomoću ove aplikacije.

Link za download: AndroidiOS

aplikacija za pametni sat za sportske aktivnosti

App in the Air 

Aplikacija In The Air vaš je sveobuhvatni osobni pomoćnik za putovanja avionom. Rezervirajte letove ili uvezite svoje postojeće kako biste organizirali sve informacije o letovima na jednom mjestu. Pomaze vam da pratite sve svoje planove putovanja, ukrcajne karte i kao i upravljajnje svojim bodovima vjernosti među zrakoplovnim prijevoznicima. 

Link za download: AndroidiOS

Uber

Uber je jedna od najpopularnijih aplikacija za rezerviranje taksija. Aplikacija vam pruža sve značajke na vašem pametnom satu kako bi rezervacija taksija bila praktičnija. Samo otvorite aplikaciju i unesite kamo želite ići, a obližnji Uber vozač pomoći će vam da pouzdano stignete tamo.

Link za download: AndroidiOS

Spotify

Spotify je digitalna glazbena usluga koja vam daje pristup milijunima pjesama i drugim sadržajima kreatora diljem svijeta. Ova aplikacija za pametni sat je najpopularnija glazbena  aplikacija i usluga za streamanje glazbe na svijetu. Ima veliku bazu kolekciju glazbe, podcasta, vođenih meditacijskih sesija, pa čak i popisa pjesama za vježbanje.

Link za download: AndroidiOS

spotify aplikacija za pametni sat

Shazam

Shazam je nevjerojatno svestrana glazbena aplikacija. Omogućuje vam prepoznavanje glazbe prema glazbi, vokalu ili ritmu. Također je vrlo koristan alat za pronalaženje glazbe koju čujete na radiju, na koncertima ili u trgovinama. Možete stvoriti Shazam račun i koristiti ga na svim svojim uređajima, tako da ne morate izgubiti svoje spremljene pjesme ako ih trebate negdje prenijeti. Također ima ugrađenu glazbenu biblioteku koja vam omogućuje pregled svih pjesama u vašoj kolekciji.

Link za download: AndroidiOS

Easy Voice Recorder

Snimajte predavanja i nastavu, bilježite osobne bilješke, s lakoćom uhvatite važne trenutke sa sastanka, nastave ili događanja. Easy Voice Recorder alat je koji osigurava da nikad ne propustite važan trenutak, bilježeći sve što želite zadržati. Uz jednostavno sučelje, možete lako snimiti sve što želite bez potrebe za tipkanjem ili pritiskom na bilo koji gumb. 

Link za download: Android

Glide

Aplikacija za razmijenu video zapisa Glide kombinira praktičnost slanja poruka s izražajnošću video chata. Ova aplikacija za razmjenu poruka omogućuje vam odgovaranje na video poruke tekstualnim porukama i glasovnim porukama bez potrebe za korištenjem telefona.

Link za download: AndroidiOS

Todoist

Todoist je aplikacija za planiranje zadataka i popisa obaveza. Iako jednostavna, vrhunski je organizator s puno dodatnih opcija koje vam pomažu u postizanju vaših ciljeva. Ova aplikacija za pametni sat ima mnogo značajki upravljanja zadacima, a korisničko sučelje je jednostavno i intuitivno.

Link za download: AndroidiOS